Allmänna Köpvillkor

All kontakt med säljaren angående frågor med anknytning till de Allmänna Köpevillkoren görs via, se Returadress/Kontakt:
Snutten.se org. nr. 556932-8791 SNUTTEN AB säljer Snutten ® via Internet.

Kunden:

För att handla måste kunden vara myndig eller ha målsmans godkännande.
Genomförd beställning innebär att kunden samtycker till att dennes namn m.m. registreras i vårt kundregister. Kunden anger uppgifter i samtliga fält vid kundregistreringen som är obligatoriska. Snutten.se lämnar inte ut några kunduppgifter till andra än de partners vi har för betalningsbevakning, i de fall där det är aktuellt.

Pris:

Då endast ett pris anges inkluderar det mervärdesskatt. (T.ex är momsen i Sverige f.n. 25 %.) Avgift tillkommer vid vissa betalningsformer och framgår vid betalningsalternativet i kassan.

Leverans inom Sverige:

Leverans sker normalt inom 5 arbetsdagar från Snutten.se. Postgången ta normalt inom Sverige en dag och ca 3 arbetsdagar inom EU. Vid problem med beställningen eller att leveransen dröjer ska detta påtalas via mail till kontakt@snutten.se. Levereras sker med brev eller med Postpaket. Angiven Leveranstid är förväntade leveranstider och vi garanterar inte att leveransen kommer fram inom angivna antalet vardagar då oförutsedda förseningar kan uppstå. Leveransproblem som vi känner till får köparen information om via den E-postadress denne lämnat. Postpaket som aviseras ligger kvar på ditt postkontor i en månad. Brev levereras normalt i din brevlåda. Skrymmande brev hamnar på ditt serviceställe och aviseras. Återbetalning för av kunden ej uthämtad vara görs inte.

Leverans utanför Sverige:

Beställning vid leveranser utanför Sverige betalas enklast med Betal/Kreditkort, men kan ske mot förskottsbetalning via IBAN/SWIFT nr: SE50 6000 0000 0000 4690 4379/HANDSESS utan att någon extra kostnad eller avgift tillkommer.

Bank:

För snabbare leverans.... Banken/Kunden sänder en kvittens på betalningen (transaktionskod/ Fakturanummer) till oss via e-mail, så vi ser att pengarna är på väg. Vi sänder varan.

Slutförsäljning/Avbeställning:

Om beställd vara skulle vara tillfälligt slut meddelas detta samt hur lång förväntad leveranstid blir via E-mail. I händelse av avbeställning före leverans, meddelas om detta till Snutten.se och återbetalning sker. Ordernummer eller liknade måste uppges. Om leverans redan expedierats gäller Ånger: Full ångerrätt gäller inom fjorton dagar från det att kunden mottagit varan, förutsatt att varan är i nyskick och utan minsta tvivel oanvänd. Det är viktigt att kunden bifogaren kopia på faktura/följesedel eller ett brev där namn, adress m.m. samt ordernummer står så att vi vet vad returen gäller. Vid ånger står kunden för att varan kommer leverantören till handa.

Reservationer:

Snutten.se reserverar sig för eventuella fel i produktinformation m.m. och förbehåller sig rätten till produktförändringar och prisändringar m.m. utan föregående avisering. Gällande pris/produkt är det som framgår av aktuell beställning eller är här under Allmänna Köpevillkor upptaget.

Returadress/Kontakt:

  • Snutten AB
  • Garnvik 1
  • 58965 Bestorp
  • SWEDEN
  • Email: kontakt@snutten.se
  • Tel. +46(0)708928188
  • Hemsida: https://www.snutten.se

Reklamation:

För att reklamera en felaktig eller defekt vara, kontakta oss.