Om oss

Vi som driver Snutten AB är Susann Bäckström och Johan Bäckström och bor i Linköping med våra barn. Vi har 3 söner på 11, 14, 15 år. 

Historien om Snutten började med våra egna barn. I samband med amningen fick vi användbara amningsfiltar i present. I början var de mest en hjälp för mig som mamma men snart visade det sig att de även blev en kär följeslagare för våra barn. Detta resulterade i nyfikna vänner och bekantar som också ville ha sina egna snutten när dom ammade och slutligen till snuttefilt till sina barn. Snutten blev helt enkelt så pass eftertraktad att vi fick göra Snutten på löpande band. Det var efter det idén med amningshjälpen Snutten och www.snutten.se började ta form. Detta skedde för flera år sedan och från den 22 augusti 2005 har vi sålt Snutten via vår hemsida och via välsorterade butiker inriktade på barn och baby.

Snutten utökades senare till fler produkter inom serien towelz. De växte fram ur produkten snutten som visade sig vara användbar för mer områden än amningshjälp och snuttefilt. Dom skapade då ett nytt koncept dom valde att kalla Uppnåmålet. Genom uppnåmålet var tanken att dom skulle sälja Towelz produkter genom skolklasser, grupper, föreningar med mera. Detta för att ge ungdomarna ekonomiskt stöd för det dom vill göra oavsett om det är en klasskresa, fotbollscup eller gymnastikläger. Towelz härliga textilprodukter är en serie kvalitetsprodukter där det ingår flera olika produkter. Towelz serien kan nu säljas både genom uppnå målet för klasser men även köpa via vår webbshop på hemsidan, men skiljer något i pris, mer om det under Towelz.